Szállítási és fizetési feltételek

Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal: 1500 ft

A Hedmoods termékeit 1-3 munkanapon belül megkaphatod. A csomagod kérheted a lakásodra, vagy a munkahelyedre, munkanapokon 9.00 és 17.00 között történik a kiszállítás.

Azt javasoljuk, hogy olyan szállítási címet adj meg, ahol a futár biztosan megtalál a fent említett szállítási időszakban.

Postán maradó csomag: 1500 ft

A csomagodat kérheted a hozzád legközelebb eső postára is, csak válaszd a postán maradó csomag opciót és kezdd el begépelni  a keresőbe a városod nevét, majd válaszd ki a felajánlott lehetőségek közül a számodra szimpatikus postát.

Csomagküldés Foxpost automatába: 1100 ft

Választhatod Foxpost csomagautomatás kézbesítésünket is, ebben az esetben válaszd ki a számodra szimpatikus csomagautomatát, amely a közeledben van, így bármikor könnyedén át tudod venni a rendelésedet. Amire figyelj, hogy a Foxpost automatákban a csomagodat 3 munkanapig őrzik meg, majd visszaküldik a feladó részére. Ha a csomag beérkezett az automatába, a rendeléskor megadott telefonszámodra egy sms értesítés fog érkezni a nyitó kóddal, amivel majd átveheted a csomagodat.

Foxpost telefonszáma: 06 1/999-0369

Személyes átvétel:

Választhatsz személyes átvételt is, ezt előre kifizetett termék esetén az alábbi címen veheted át: 8800 Nagykanizsa Petőfi út 17-19.

Fizetési feltételek:

A weboldalon kizárólag bankkártyával és közvetlen banki átutalással tudsz fizetni, a bankkártyás fizetést a Paylike biztosítja.

Fizetés Paylike szolgáltatóval (online bankkártyás fizetés)

A Playlike egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, mellyel online webáruházunkban
kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges regisztráció, elég megadni a bankkártyán szereplő adatokat illetve egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felár felszámítva.

További információk: www.paylike.hu