RÓLUNK

A HEDMOODS TÖRTÉNETE

Kedves Látogatók! 

Üdvözlök mindenkit az webshopban! Herbai Hédi vagyok, a Hedmoods tulajdonosa. Minden típusú ruhát és divatirányzatot kedvelek, a sportostól az elegánsig, a kényelmes, mégis csinos darabokat egyaránt. 

Fontosnak tartom, hogy tudatosan vásároljunk az egyéniségünkhöz illő stílusban, az öltözködésben is, hiszen ezt sugározzuk a külvilág felé. Továbbá azt is, hogy elérhető árakon tudjak kedveskedni a vásárlóimnak. Örömemet lelem minden nap abban, hogy pozitív visszajelzéseket kapok a munkámmal kapcsolatban és küldetésemnek érzem, hogy a ruháimmal és tanácsaimmal hozzájáruljak ahhoz, hogy nap mint nap elégedetten és boldogan távozzanak a vásárlóim.

Hosszú út vezetett idáig, míg végül találtam egy olyan hivatást, amit őszintén szívvel lélekkel tudok csinálni, és képviselni is. Számomra ez jelenti a legnagyobb sikert a munkámban, hogy azzal foglalkozom, amit imádok csinálni és amiben ki tudok teljesedni…És nem utolsó sorban az elégedett vásárlók boldogsága és öröme. Köszönöm a Páromnak is, hogy a kezdetek óta hitt a Hedmoodsban, és bennem is.

TALÁLD MEG A STÍLUSODHOZ
LEGJOBBAN ILLŐ DARABOT